Bestuur

Organisatie Stichting ‘Vrienden van Un Futuro Briante’

De Stichting ‘Vrienden van Un Futuro Briante’ verzorgt voor de kinderen van Fundashon Projekto Un Futuro Briante uit Soto ieder kwartaal activiteiten van educatieve, culturele en sportieve aard waar de kinderen zich mee kunnen ontplooien en ontwikkelen. “De Vrienden van Un Futuro Briante” wordt ondersteund door een netwerk van sponsoren, donateurs en vrienden. Het bestuur van de stichting wordt gevormd door:

Nanny Scholten – Voorzitter/penningmeester

De laatste 10 jaar kom ik geregeld op Curacao en via vrijwilligerswerk voor Cura Doet kwam ik in aanmerking met Fundashon Projekto Un Futuro Briante uit Soto. Het werk van deze Fundashon raakte me zo diep dat ik direct wist, hier wil ik graag betrokken bij zijn en alleen of met anderen hulp en ondersteuning bieden. Dit heeft mij doen besluiten om de Stichting ‘Vrienden van Un Futuro Briante’ op te richten zodat wij hierdoor daadwerkelijk iets kunnen betekenen voor deze lieve kinderen en ze mooie ontwikkelings- en ontplooiingsmogelijkheden kunnen aanbieden.

Mieke Boeren – Secretaris

Al 20 jaar kom ik een paar maal per jaar op Banda Abou, het mooie maar helaas sociaal economisch mindere gedeelte van het eiland. Na enkele malen vrijwilligerswerk te hebben gedaan, kwam ik in contact met Nanny Scholten, die de bevlogenheid en het streven heeft om een Stichting op te richten genaamd ‘Vrienden van Un Futuro Briante’. Dit heeft mij ook gepakt en ik wil dan ook  graag mijn energie steken in een omgeving waar ik daadwerkelijk iets kan betekenen voor de kinderen van Curacao. Ik geloof dat we met deze stichting een betere toekomst kunnen geven aan veel kinderen van de Fundashon in Soto en omgeving op Banda Abou.

Nienke Kleiberg

Nienke

Twee jaar ben ik woonachtig geweest op Curacao en van een afstand in aanraking gekomen met het armere deel van het eiland. Door een mooie toevallige ontmoeting leerde ik Nanny kennen en raakte geïnteresseerd en betrokken bij de Stichting. Ik verzorg de publiciteit waaronder de website en de Facebook-pagina van de stichting. Van beroep ben ik GZ-psycholoog en met mijn kennis kan ik zo nu en dan de stichting goed van dienst zijn. Door mijn werk, maar ook doordat ik zelf moeder ben, realiseer ik mij hoe belangrijk het is een veilige en goede basis aan kinderen te geven en daarom steun ik het werk van de stichting dan ook van harte.