Bestuur

Organisatie Stichting ‘Vrienden van Un Futuro Briante’

De Stichting ‘Vrienden van Un Futuro Briante’ zorgt voor de kinderen van diverse (naschoolse) Opvangen meerdere activiteiten per jaar die in het teken staan van educatie, cultuur en sport. Activiteiten waarmee de kinderen zich kunnen ontplooien en ontwikkelen. “De Vrienden van Un Futuro Briante” wordt ondersteund door een netwerk van sponsoren, donateurs en vrienden. Het bestuur van de stichting wordt gevormd door:

Nanny Scholten – Voorzitter/penningmeester

De laatste 10 jaar kom ik geregeld op Curaçao en via vrijwilligerswerk voor Cura Doet kwam ik in geplande met Fundashon Projekto Un Futuro Brian uit Soto. Het werk van deze Fundashon me zo diep dat ik direct wist, hier wil ik graag betrokken bij zijn en alleen van met anderen hulp en ondersteuning bieden. Dit heeft mij doen bedacht om de Stichting ‘Vrienden van de toekomst’ op te richten deze wij daadwerkelijk iets kunnen plannen voor ontwikkeling en ontplooiingsmogelijkheden kunnen voorstellen.

Mieke Boeren – Secretaris

Al 20 jaar kom ik een paar maal per jaar op Banda Abou, het mooie maar natuurlijk natuurlijk kleiner gedeelte van het eiland. Na enkele malen vrijwilligerswerk te hebben gedaan, kwam ik in contact met Nanny Scholten, die de bevlogenheid en het streven heeft om een ​​Stichting op te richten genaamd ‘Vrienden van Un Futuro Briante’. Dit heeft mij ook gepakt en ik wil ook graag mijn energie steken in een omgeving waar ik daadwerkelijk iets kan opzet voor de kinderen van Curaçao. Met de stichting kunnen we  veel kinderen  in Soto en omgeving op Banda Abou ondersteunen.

Nienke Kleiberg

Nienke

Twee jaar ben ik woonachtig geweest op Curaçao en van een afstand in aanraking gekomen met het armere deel van het eiland. Door een mooie praktische kennis geleerd ik Nanny kennis en betrokken bij de Stichting . Van beroep ben ik GZ-psycholoog en met mijn kennis kan ik zo nu en dan de stichting goed van dienst zijn. Door mijn werk, maar ook gebruik ik zelf moeder ben, ik mij hoe belangrijk het is een veilige en goede basis aan kinderen te geven en daarom steun ik het werk van de stichting dan ook van harte.